Fellesarealer

Din leilighet & det dere har sammen
Når du kjøper leilighet i Bruhammaren kommer generøse fellesarealer i tillegg – med felles takterrasse, sørvendt soldekk, felles lobby, et felles flerbruksrom med utgang til terrasse og hage på bakkeplan og gjestehybel. Til sammen blir dette 423 kvadratmeter ekstra arealer som du kan nyte godt av i tillegg til din egen leilighet.

Et sosialt hverdagsliv
Fellesarealer som deles av alle i prosjektet gjør det lett å møtes i hverdagen, – for en kopp te, en spillekveld eller en samtale over kaffe og dagens aviser i lobbyen. Den felles takterrassen med mulighet for grønnsaks-hage har panoramautsikt over Ålgård sentrum og Figgjoelva.
Herfra har du orkesterplass til solnedgangene i vest og uovertrufne solforhold fra tidlig til sent.

Ull ull ull
Tettstedet Ålgård vokste til på grunn av ullvareindustrien i siste halvdel av 1800-tallet og var lenge en kommune med flere sauer enn folk. Vi feirer Ålgårdshistorien, og dels vil vi skape et varmt og lunt gulv i adkomstarealene og på trappereposene, og dels vil vi bringe farge til den etasjen du bor på. Teppet av ull er laget for offentlig miljø og er svært slitesterkt. Fargepaletten er hentet fra naturen og årstidene.