Ditt nye hjem

Fabelaktige leiligheter
Bruhammaren er et nytt boligprosjekt i sentrum av Ålgård, med 34 fabelaktige leiligheter med 1-3 soverom, fra 50 til 150 m². Her er det lagt ekstra omtanke inn i bokvalitet, lys, utsikt og privathet, – og samtidig tilrettelagt for fellesskap.

Fra enebolig til leilighet
Hvis du skal ta steget fra enebolig til et enklere liv med mindre vedlikehold i leilighet, er dette leilighetene for deg. Her er det romslige stuer og uteplasser med sol og fokus på privathet og lite innsyn.

Sosialt hverdagsliv – hvis du vil
Som boligkjøper i Bruhammaren får du mer enn en fin leilighet. Fellesarealene som alle i bygget har sammen er rikholdige og dekker flere behov; takterrasse, lobby, felles hage, gjestehybel og et flerbruksrom legger til rette for at du både kan holde større selskap, ha gjester og at du kan ha et sosialt hverdagsliv, – når du føler for det.

Raffinerte løsninger
Leilighetene i Bruhammaren har ekstra takhøyde og leveres med spennende løsninger for bad, kjøkken og egne fargepaletter. Her kan du enkelt velge en helhetlig løsning for ditt nye hjem og slippe tusen tilvalg.

Boligkvaliteter

Location, location, location
Med skog på østsiden og med utsikt, ettermiddagssol, nærhet til sentrum og elva mot vest, er dette en sjeldent god tomt for boligutvikling. Bruhammaren er tegnet for å utnytte disse kvalitetene til fulle.

Det beste av alt
Her får du det beste av alt – morgensol på soverommet filtrert gjennom vakre gamle eiketrær, utsikt og ettermiddagssol fra stue og balkong helt til solen går ned i vest. Selv om sentrum med alle sine tilbud er rett over gangbroen, er roen fra skogen og ulike turstier like utenfor døren. Alle leilighetene har private og skjermede uterom med fantastiske solforhold. Balkongene danner en hakkete fasade som gjør at alle balkongene får sol tidligere på dagen og hindrer innsyn fra balkong til balkong.

Siktlinjer
I leilighetene er det tenkt på siktlinjer – slik at du kan se gjennom leiligheten, eller ut mot sentrum eller skogen når du runder et hjørne.

Vi vil ha alt på en gang
Vi vil bo usjenert i ro og fred, men vi vil samtidig ha fellesskap og treffe gode venner. Vi vil ha naturkontakt, men vi vil ha kort vei til alle fasiliteter og sentrumsfunksjoner. Vil vil ha sol og utsikt, men lite innsyn. Vi vil ha det pent, men lettstelt. Alt stemmer i Bruhammaren.

Parkering
De fleste leiligheter har parkering i parkeringskjeller under bygget. Herfra tar heisen deg rett opp til leiligheten. De minste leilighetene har parkering på bakkeplan. Alle parkeringsplasser blir klargjort for elbil-lading. Felles renovasjon er samlet over veien.

Materialer

Eik som i skogen utenfor
Skogen Hammaren i sentrum av Ålgård har en fantastisk eikeskog – med høye, stolte eiketrær. Dette har vi tatt med inn i interiøret. Som standard i dette prosjektet leveres enstavs eikeparkett i alle rom, med unntak av badet som er fliselagt.

Innerdører i eik og listefrie løsninger
I interiøret er det lagt ekstra kvalitet i dørene som leveres med finerte dørblad og heltre karmer i eik. Dørene monteres listefritt i veggene med fulldybdekarmer. Dette gir et rent og eksklusivt preg. Innsiden av vinduer, balkongdør og franske balkongdører er i oljet tre og disse monteres også listefritt, med veggfargen helt inn i smyget. Himlinger i alle rom er listefrie. Det leveres gardinbrett langs yttervegg ved panoramavindu i stue og på soverommene.

Sortbeiset konglefasade i tre
Fasadene er beiset, stående trekledning – med fire sjikt per etasje. Vi vil at bygningen skal ligne et bygg som hører til i skogen – et konglebygg. Utvendig er vinduer, rekkverk og håndløpere lakkert i samme farge som fasaden. Dette skaper et rolig og helhetlig fasadeuttrykk. Terrasser og balkonger leveres med gulv av terrassebord i tre.

Konstruksjon
Bruhammaren bygges med etasjedekker og bærevegger i betong som gir god lyddemping, brannsikkerhet og stabilitet.

Farger

Vi tror på farger
Vi tror livet er bedre med farger enn uten – samtidig vet vi at mange synes det er utfordrende å fargesette et nytt hjem. Derfor leverer vi som standard tre komplette fargepaletter å velge mellom i prosjektet. Da er du sikker på at resultatet blir bra – og kan velge den fargepaletten du liker best og slippe arbeidet med å sette sammen både farger og materialer selv.

En helhetlig fargepalett
Hver fargepalett inkluderer veggfarger i alle rom, farge på kjøkken, baderomsinnredning og fliser. Alle fargene er nøye avstemt i forhold til hverandre, og passer sammen med de øvrige materialene i leiligheten. Gulvlister og gardinbrett males i samme farge som vegg. I stue og soverom males himlingene hvite, mens i de resterende rommene males himlingene i samme farge som vegg.

Omgjengelige farger
Fargepalettene er tenkt ut fra at de passer med mange ulike møbler, slik at du kan flytte inn med de møblene du har. Farger med inspirert av naturen. På de neste sidene kan du se magien i hvordan ulike farger kan transformere stemningen i et rom, selv om møblene forblir uendret.

Hvilken farge er du?
De tre fargepalettene er rolige og behagelige – og du kan velge den som du liker best – den som passer best med dine preferanser og livsstil.

 

Solgul er en lun og gyllen palett, med solen som inspirasjon. Varm på kjølige vintermorgener og frisk om sommeren. En opplevelse av komfort og hjemlighet.

Lavendelro er en rolig palett, med lavendelduft som inspirasjon. Svalende på sommerkvelder, mild i vintermånedene. En opplevelse av ro og ettertenksomhet.

Skogly er en behagelig palett, med naturen og skogen som inspirasjon. Helårsgrønn skogsoppelvelse inn i leiligheten. En opplevelse av vår hele året.

Kjøkken

Norskprodusert kjøkken
Sigdal kjøkken er en norsk kvalitetskjøkkenprodusent som har produsert kjøkken i fabrikken i Nedre Eggedal siden 1950. Sigdal er opptatt av bærekraft og velger materialer nøye for å begrense innvirkning på mennesker og miljø.

Klassisk og eksklusiv kjøkkenmodell
Kjøkkenmodellen Line er et klassisk og eksklusivt kjøkken med slette fronter og et rolig utseende. Skuffer og skap har push-open-funksjonalitet og som standard i prosjektet leveres kjøkkenmodellen i 3 predefinerte farger som passer perfekt inn i
fargepaletten du velger.

Tilpassede kjøkken
Det er lagt ekstra vekt på at kjøkkenet er tidløst, enkelt og elegant. Det er noe variasjon mellom leiligheter i forhold til kjøkkenløsning. Tegningen over viser kjøkkenet i de fleste leilighetene. Det har høyskap på begge sider av kjøkkenbenken og danner på den måten en ‘kjøkken-nisje’. Det tilrettelegges for integrerte hvitevarer.

Benkeplaten er i oljet eik som vil stå godt til eikeparketten. Kjøkkenventilator integreres i overskap og kobles til leilighetens balanserte ventilasjonsanlegg. Se for øvrig kjøkkenskjema for den enkelte leilighet.

Bad

Design
Badene og innredningen er gjennomtenkte og elegante. Utstyr, farger og materialer er avstemt slik at badet framstår både enkelt og raffinert.

Innredning
Et elegant møbel fra Dansani med slette fronter og push-open-funksjonalitet i samme farge som veggen, leveres i de fleste leilighetene. Benkeplaten med vask er støpt i hvit kompositt i ett stykke. Det stilrene uttrykket forsterkes av et stort speil i samme bredde som innredningen, med belysning på hver side. Dusjrommet er helfliset opp til dørhøyde, og har dusjdører i helglass. Veggflater for øvrig males med silkematt våtromsmaling, i farge fra paletten du velger. De fleste badene har egen vaskenisje, hvor det kan monteres skapdører i samme farge som innredningen dersom en ønsker. Se for øvrig baderomsskjema for den enkelte leilighet.

Høykvalitetsfliser
Fliser for gulv og vegg er nøye utvalgt for å passe til fargekonseptet og er av betydelig høyere kvalitet enn hva som er vanlig i leilighetsbygg. Den franske familiebedriften Winckelman har produsert fliser siden 1894 og står for eksklusivitet og raffinement. Deres matte fliser er laget av gjennomfarget porcellanato og har høy tetthet. Flisene legges med ekstra smale fuger.

Tekniske løsninger

Smarthusteknologi
Boligene leveres med smarthusteknologi fra Futurehome som gjør livet lettere og mer komfortabelt. Dette muliggjør smart styring av alt fra lys og varme til dørlås og solskjerming. Du kan for eksempel justere opp varmen mens du er på vei hjem fra ferie, skru av lyset i gangen mens du ser TV i stua, stille inn en fast modus som senker varmen om natten og sjekke at døra er låst mens du ligger under dyna. Alt skjer via en app på telefonen din, som kommuniserer med smarthuben.

Elbil-lading
I Bruhammaren vil Ohmia Charging bygge et komplett ladeanlegg der alle p-plasser blir klargjort for lading. Ohmia Charging er Norges største leverandør av elbillading til borettslag og sameier. Hos Ohmia kaller de det plug and play – og denne løsningen gjør det lett for deg å bestille elbil-lader på din parkeringsplass når du har bruk for det; nå eller i fremtiden. Ohmia er opptatt av at deres ladeanlegg er av beste kvalitet, robuste og bygget for behovene dere vil ha i fremtiden.

Energiløsninger

Bærekraft
Vi er opptatt av at boligene vi utvikler er fremtidsrettede – og da spiller energiløsningen en viktig rolle. Boligprosjektet Bruhammaren leveres derfor med energibrønner og solenergi.

Energibrønn
Den generelle oppvarmingen skjer via vannbåren varme koblet til energibrønn. En energibrønn er et borehull i bakken som utnytter bergvarmen ved hjelp av en varmepumpe til oppvarming. Med tilstrekkelig dybde og riktig bruk har den en levetid på opp mot 100 år. Denne løsningen har en rekke fordeler; blant annet er den lønnsom fra dag én, ingen støy, ingen CO2 utslipp og den yter best på årets kaldeste og varmeste dag. Denne løsningen et bidrag til både lavere strømregning og høyere verdi på boligen.

Solenergi
Bruhammaren leveres også med solenergi for å utnytte de flate sørvendte takene. Solenergi-løsning vil bli montert på takarealer utenom takterrasser og vil gi et tilskudd til byggets energiforbruk.